Poker de dames PDF

Ze is tevens bekend als presentatrice, actrice en poker de dames PDF. Moreira de Melo’s vader is een in Nederland gevestigde Portugese diplomaat.


Trois femmes, trois personnalités, trois destins.
Trois femmes d’aujourd’hui avec leurs problèmes d’identité, de liberté.
Trois femmes qui ont raté le train de l’amour.
Au poker menteur, elles n’ont pas leur égale…

Ze is vernoemd naar het Portugese katholieke bedevaartsoord Fátima. Ze nam driemaal deel aan de Olympische Spelen. Op 22 augustus 2008 veroverde zij met het Nederlands dameshockeyteam de gouden medaille op de Olympische Spelen van Peking. Op 31 januari 2009 werd bekend dat ze stopte met haar hockeyloopbaan. Na de Olympische Spelen had ze ook niet meer gespeeld voor haar club Rotterdam.

Moreira de Melo verscheen als speelster van de Nederlandse dames-hockeyselectie in de film Goud, van Niek Koppen uit 2007. De documentaire draait om de teambuildingprocessen van deze selectie voor en tijdens het wereldkampioenschap hockey 2006 in Spanje. De Nederlandse dames werden toen wereldkampioen. Moreira de Melo presenteerde voor Talpa het programma ‘t Mannetje en bij het experimentele NOX. In 2012 was Moreira de Melo winnares van de realitysoap Expeditie Robinson en in 2016 eindigde ze bij de beste vier in It Takes 2.

In februari 2005 poseerde Moreira de Melo voor het tijdschrift FHM. In 2007 werd ze door de website Mokkels. Babe of the Year, in de Battle of the Babes. Sinds 2007 heeft Moreira de Melo een relatie met Raemon Sluiter, een voormalig Nederlandse tennisser.

Zie de categorie Fatima Moreira de Melo van Wikimedia Commons voor mediabestanden over dit onderwerp. Deze pagina is voor het laatst bewerkt op 14 dec 2018 om 21:14. Gelijk delen, er kunnen aanvullende voorwaarden van toepassing zijn. Zie de gebruiksvoorwaarden voor meer informatie. Un article de Wikipédia, l’encyclopédie libre. Main contenant les quatre dames aux enseignes françaises, sur des cartes au style anglo-saxon.